Skvernelis įvertino rinkimų rezultatus: kaip pirmam kartui, rezultatas tikrai geras

Prieš 1 metus 51

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ pirmininkas Saulius Skvernelis sako, kad partijos rezultatas rinkimuose yra „tikrai geras“. Visgi, pasak jo, rezultatas galėjo būti geresnis, ypač, jei partija turėtų savo atstovų Vilniaus ir Kauno savivaldybių tarybose. 

„Koks tas rezultatas, matyt, kiekvienas turėsime savo nuomonę. Aš manau, kad jis geras. Ar galėjo būti geresnis? Taip, galėjo būti geresnis. Galėjo būti blogesnis? Irgi visko galėjo būti. Manau, pagal šios dienos aktualijas, (...) iš šešių kandidatų bent jau asmeniškai tikėjau, kad penki tikrai galėjo nugalėti, deja, dviem nepasisekė“, – kalbėjo S. Skvernelis.

Partijos pirmininko teigimu, demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ turės penkis merus, 124 tarybos narius ir turės savo atstovų 36 savivaldybėsse.

„Kaip pirmam kartui, kai visgi partijai metai laiko, dar nėra suformuoti struktūriniai padaliniai ir skyriai visuose šalies miestuose ir rajonuose, manau, rezultatas tikrai yra geras. Tikrai norėjosi geresnio, (...) būtų tikrai galima pasakyti, kad yra puiku, jei būtume turėję tarybos narių didžiuosiuose miestuose – Vilniuje ir Kaune“, – kalbėjo S. Skvernelis.

Skaityti visą pranešimą