Šaligatvis atstatytas, tik plytelės – sudaužytos

Prieš 11 mėnesius 106

Naujienų portalo „Kas vyksta Kauneskaitytojas pasidalijo šaligatvio, esančio Europos pr. 4 adresu, prasta būkle. Jo teigimu, šaligatvis atstatytas iš suskaldytų plytelių ir darbas atliktas atmestinai. Visgi, Kauno miesto savivaldybės atstovas teigia, jog šioje vietoje dirbę rangovai dangas sutvarkė tinkamai.

„Kauno šaligatvių tvarkymo ypatumai, šaligatvis atstatomas iš suskaldytų plytelių, bet kaip sumetant… Vaikštant galima kojas nusisukti. Šalia jau sejama veja, panašu, kad niekas šaligatvio netvarkys?.. O juo vaikšto vaikai, pagyvenę žmonės. Ką mano VPTSI, ar toks šaligatvis atitinka reglamentą?“ – klausė prastą šaligatvio būklę Europos prospekte pastebėjęs vyras.

Skaitytojo nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kauniečio atsiųstose nuotraukose matyti, jog kai kurios šaligatvio plytelės išties yra suskilusios, o tarp jų yra ir nemaži tarpai. Dėl Europos pr. 4 esančio šaligatvio būklės „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi į Kauno miesto savivaldybę. Situaciją detalizavo Kauno savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

„Visi šioje vietoje savivaldybės pavedimu dirbę rangovai dangas sutvarkė taip, kaip numatyta projekte, pateikė fotofiksacijas. Pažeistą dangą atstato tas, kas jas sugadino. Šiuo metu vyksta kaltininko paieška“, – tikino A. Pakalniškis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Skaityti visą pranešimą