Šalies pareigūnai sukelti ant kojų: mįslingomis aplinkybėmis dingo panevėžietis, paskutiniai pėdsakai – Kaune

Prieš 1 metus 51

Panevėžio policija skelbia mįslingomis aplinkybėmis dingusio vyro paiešką.

Pareigūnų duomenimis, R. Smilgys trečiadienio rytą, 9.04 val. Panevėžyje, iš Dariaus ir Girėno g. namų išėjo ir negrįžo.

Vyras, gimęs 1985 metais, jo ūgis 176 cm. R. Smilgys – vidutinio kūno sudėjimo, iš namų išėjo dėvėdamas juodos spalvos kepurę, smėlio spalvos striukę, vilkėjo šviesiai mėlynos spalvos džinsus, avėjo smėlio spalvos žieminius batus.

Socialinėje erdvėje skelbiama, kad R. Smilgys dar trečiadienį turėjo manieže teisėjauti varžybose Panevėžyje 10 valandą, iš namų išėjo 9 valandą ir į varžybas neatvyko, nors yra sporto treneris ir be galo atsakingas žmogus.

Vyro telefonas išjungtas, žmona taip pat negali su juo susisiekti. Artimieji skambino į gydymo ir kitas įstaigas, tačiau ten vyras taip pat nerastas.

Policijos teigimu, asmuo paskutinį kartą buvo pastebėtas sausio 4 d., 12.20 val. Kauno autobusų stotyje, išlipant iš autobuso, judant link Kauno geležinkelio stoties.

Asmenis žinančius asmens buvimo vietą ar pastebėjus asmenį, prašoma pranešti Panevėžio apskrities VPK Panevėžio miesto ir rajono PK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Adrijui Bareikiui, tel. +370 612 50 514, el. p. adrijus.bareikis@policija.lt.

Skaityti visą pranešimą