Ketvirtadienį tęsiamos dingusio Mykolo paieškos: turintieji vandens dronus kviečiami prisijungti

Prieš 1 metus 48

Ketvirtadienį tęsiamos dingusio paauglio Mykolo paieškos. Specialiai tam suburtoje „Facebook“ grupėje skelbiama, kad paieškos bus vykdomos upėje. 

Gyventojai, turintys vandens dronus, kviečiami prisijungti prie paieškų.

Grupėje taip pat skelbiama, kad, remiantis užfiksuotais kamerų vaizdais, vasario 4 dieną bent keli žmonės su Mykolu prasilenkė palei Neries krantinę ties Danijos ambasada.

Asmenys, vasario 4 dieną nuo 16:30 iki 17:30 ėję atkarpa pro Danijos ambasadą Sluškų gatvėje, kviečiami atsiliepti.

Portalas LRT.lt primena, kad rasta keletas dingusio paauglio asmeninių daiktų, tačiau paties vaikino pėdsakai dar neaptikti, nors savanorių išieškoti plotai stipriai plečiasi. Pareigūnai tiria įvairias versijas, kur ir kokiomis aplinkybėmis galėjo dingti jaunuolis, tačiau kol kas jokių tikrų žinių nėra.

„Kol šitas įvykis yra neišaiškintas, tol jis yra, kaip jau esu sakęs, gana mįslingas. Šalia nelaimingo atsitikimo galimybės policija tiria ir kitas versijas, kad galbūt jaunuolis galėjo tapti ir nusikaltimo auka“, – viešėdamas Klaipėdoje apie mįslingą jaunuolio dingimą Vilniuje pasakojo generalinis komisaras Renatas Požėla.

Jo teigimu, dar neatmesta nė viena šio įvykio versija, tiriama kiekviena aplinkybė.

„Nė viena versija nėra atmesta. Policija kartu su ugniagesiais gelbėtojais, Raudonuoju Kryžiumi, savanoriais tikrai vykdo intensyvias paieškos priemones, analizuoja turimą medžiagą. Na ir vis tiek tikimės rezultato, koks jis bebūtų. Kol kas, deja, rezultato mes jokio neturime“, – konstatavo policijos generalinis komisaras.

Skaityti visą pranešimą