Kauno klinikų stovėjimo aikštelės problemos tęsiasi: eilėse su vaikais stovi per lietų ir šaltį

Prieš 1 metus 115

Kauno klinikų stovėjimo aikštelėje vėl nusidriekė eilės žmonių, kurie bando susimokėti už automobilio stovėjimą, tačiau eilėse tenka laukti ir pusvalandį.

„Prie Kauno klinikų prie skubios pagalbos skyriaus ir poliklinikos, kur išleidžiami vaikai ir žmonės po operacijų, šiaip iš visur, reikia laukti va tokia, apie 30 min., gyvą eilę, kol už parkingą susimokėsi.

Ant lietaus, vėjo, sniego, su vaikais mašinoje mažais sergančiais, kurie vieni nelieka ir aplamai vienų negalima palikti ir dar už tai susimokėti“, – rašė eilėje stovėjusi skaitytoja.

Eilės Kauno klinikų stovėjimo aikštelėje / Skaitytojos nuotr.

Kaip rašė skaitytoja, į gydymo įstaigą žmonės atvyksta ne pramogauti, o taisyti sveikatos problemų, tačiau, kai po apsilankymo reikia dar stovėti tokiose eilėse, kol automobilyje laukia žmogus, kuris nesijaučia gerai, yra po operacijos arba tai mažametis vaikas, tai vairuotojai patiria papildomą stresą, o ir eilėje pralauktą laiką tenka susimokėti.

Dėl situacijos išsiuntėme užklausą LSMU Kauno klinikų komunikacijos tarnybos vadovei, kai gausime atsakymą publikaciją papildysime.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Skaityti visą pranešimą