Iš Seimo tribūnos – Pranckiečio kirtis neblaivumu jį apkaltinusiai Seimo narei: „šmeižikė“

Prieš 1 metus 53

„Mano pareiškimas vadinsis „šmeižikė“, – iš Seimo tribūnos rėžė Liberalų sąjūdžio atstovas Viktoras Pranckietis. Taip jis sakė reaguojantis į apie jį paskleistą informaciją esą antradienio vakariniame Seimo posėdyje jis buvo galimai neblaivus.

„Negaliu patikėti žiniasklaidos užduodamu klausimu antradienį po Seimo posėdžio. Pasak žiniasklaidos atstovės, opozicijos atstovai teigia, kad, cituoju, šiandien Pranckietis yra pernelyg aktyvus, nes, tikėtina, kad yra neblaivus, nes Seimo valgykloje jau parduodamas alkoholis“, – ketvirtadienį Seimo posėdyje sakė V. Pranckietis.

Jis sakė turėjęs prieš televizijos kamerą aiškintis, kad yra blaivus. Politikas sakė nesiruošiantis teisintis, nes nėra kaltas, o teisintis turėtų tie, kurie yra kalti.

„Kadangi buvau šmeižiamas juodai, noriu kreiptis į juodąją šmeižikę, tapkite baltąja. Kaltinkite ir viešinkite savo juodosios fantazijos vaisius, kad nebūtų apjuodinama visa opozicija“, – dėstė V. Pranckietis.

Seimo salėje buvo girdėti plojimai bei raginimai atskleisti, apie kurią Seimo narę yra kalbama. Visgi V. Pranckietis jos pavardės neatskleidė.

Skaityti visą pranešimą