Dar viena Mykolo paieškų diena – be rezultatų: paauglio toliau ieškoma Neryje, paskutinėje buvimo vietoje kabinami plakatai

Prieš 1 metus 55

Jau beveik dvi savaites dingusio 15-mečio Mykolo ketvirtadienį rasti nepavyko. Savanoriai skelbia, kad toliau vykdoma aktyvi paauglio paieška, tačiau kol kas pastangos vaisių nedavė.

Socialiniame tinkle sukurtoje grupėje „Mykolo paieška“ skelbiama, kad ketvirtadienį Neries pakrantėmis buvo plaukta baidarėmis, valtimi, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pareigūnai plaukė su sonaru.

Taip pat buvo iššukuotas nemažas plotas sausumoje. Paskutinėje Mykolo buvimo vietoje pradėti kabinti skelbimai ieškant liudininkų.

Tačiau, kaip skelbiama, jokios naujos informacijos nėra.

Savanorių toliau prašoma organizuotis, susisiekti su paieškų organizatoriais ir padėti ieškoti prieš beveik dvi savaites dingusio Mykolo.

Portalas LRT.lt primena, kad Mykolas dingo vasario 4 d. Paskutinį gyvą kontaktą su draugais jis turėjo 16 val., o 16 val. 30 min. su dar vienu draugu kalbėjosi video skambučiu. Vėliau dar buvo patikslinta, kad 16 val. 10 min. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo link upės, vėliau 16 val. 15 min. buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Paieškų metu buvo rasta Mykolo daiktų – striukė, telefonas, kt.

Turinčius vertingos informacijos, prašoma pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112, arba paskambinti +37061216174.

Skaityti visą pranešimą