„Žalgirio“ įžaidėjo paieškose – nauja pavardė

Prieš 1 metus 93

Kauno „Žalgiris“ tęsia įžaidėjo paieškas. 15min.lt žurnalisto Roko Pakėno teigimu, „Žalgiris“, jau išgirdęs du „ne“, nusitaikė į kadaise LeBrono Jameso akį patraukusį Shabazzą Napierą.

30-metis krepšininkas praėjusią vasarą atvyko į Sankt Peterburgo „Zenit“, tačiau dar neprasidėjus Eurolygai patyrė čiurnos traumą ir taip nedebiutavo oficialiose rungtynėse.

183 cm ūgio įžaidėjas Rusijos klubą paliko prasidėjus invazijai į Ukrainą.

Kaip nurodo 15min.lt, „Žalgiris“ stebi šio žaidėjo situaciją, mat kvietimo atvykti į Kauną nepriėmė Keenanas Evansas, kuris buvo tapęs pagrindiniu kandidatu sustiprinti „Žalgirį“ po to, kai į „Valencia“ išvyko Chrisas Jonesas.

K. Evansas, šaltinių teigimu, turėtų arba likti Tel Avivo „Maccabi“ komandoje, arba prisijungti prie Bolonijos „Virtus“.

Naujuoju „Žalgiriu“ taikiniu tapęs S. Napieras prieš atvykdamas į „Zenit“ žaidė tik NBA.

Jis yra priklausęs Vašingtono „Wizards“, Minesotos „Timberwolves“, Bruklino „Nets“, Portlando „Trail Blazers“, Orlando „Magic“ ir Majamio „Heat“ ekipoms.

Geriausiai jam sekėsi „Wizards“ komandoje, kai 2019–2020 m. sezone vidutiniškai rinko po 11,6 taško, atliko po 3,8 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 2,4 kamuolio.

Skaityti visą pranešimą