X-asis tarptautinis OLD BOY futbolo turnyras SK „Visinčia“ taurei laimėti

Prieš 1 metus 116

Birželio 10 d. Šalčininkėlių stadione vyko X-asis tarptautinis futbolo turnyras SK „Visinčia“ taurei laimėti, kuris buvo skirtas sporto klubo „Visinčia“ trisdešimtmečiui.

Pasveikinti sporto „Visinčia“ narius su gražiu ir prasmingu jubiliejumi atvyko Šalčininkų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Gžegož Jurgo, Šalčininkų seniūnijos seniūnas Miroslav Neverkevič.

Padėkos buvo įtektos buvusiam ilgamečiam klubo pirmininkui Ivanui Vilkanec, dabartiniam pirmininkui Jurijui Rimpa, aktyviems sporto klubo nariams – Jevgenijui Barbarovičiui, Romualdui Voitukovičiui, Vitalijui Daukševičiui, Valerijui Barbarovičiui, Viktorui Frizeliui, Markui Svorobovičiui.

Po renginio atidarymo prasidėjo varžybos, į kurias buvo pakviestos penkios komandos: „Plonsk“ (Lenkija), „Spartakas“ (Šalčininkai), „Salininkai“, „Pažanga“ (Vilnius) ir varžybų šeimininkai SK „Visinčia“. Varžybose galėjo dalyvauti 35 metų ir vyresni žaidėjai.

Varžybos vyko rato sistema, kai kiekviena komanda turėjo sužaisti tarpusavyje.

Laimėjusi tris susitikimus ir vienerias rungtynes sužaidusi lygiosiomis I vietą laimėjo Šalčininkų  „Spartakas“, II vieta su dviem pergalėmis ir dviem lygiosiomis užėmė užėmė varžybų šeimininkai SK „Visincia“, III vieta atiteko Salininkų komandai.

Prizinių vietų nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis ir medaliais. Rezultatyviausiu turnyro žaidėjų pripažintas Marcin Jelo (Plonsk, 7 įvarčiai), geriausiu turnyro vartininku – Jevgenij Barbarovič (SK „Visinčia“), o naudingiausio turnyro žaidėjo titulas skirtas Evaldui Gruzdevui („Spartakas“).

Turnyro organizatoriai dėkoja Šalčininkų rajono savivaldybei už parama organizuojant turnyrą.

Skaityti visą pranešimą