Vilniuje prasidėjo knygų mugė – miestiečiams į ją siūloma keliauti ir nemokamai

Prieš 1 metus 55

Vasario 23–26 d. į sostinę sugrįžta nepaprastai laisva, šventiška ir ryški 23-oji tarptautinė Vilniaus knygų mugė „700 eilučių laisvei“. Šia proga kartu su Vilniaus miesto savivaldybe JUDU kviečia vilniečius ir čia besisvečiuojančius į mugę keliauti taip, kaip moka geriausiai – tvariai.

Patogią kelionę į mugę ir iš jos užtikrins ketvirtadienį–šeštadienį važiuosiantis specialus maršrutas „Ozo g.–LITEXPO“. Maršrutu kursuojančius autobusus bus galima atpažinti pagal švieslentėse esantį užrašą „Vilniaus knygų mugė (Ozo g. – LITEXPO)“.

Šio maršruto autobusai keleivius pristatys iki pat parodų ir kongresų centro LITEXPO ir stos: Ozo žiedo, Licėjaus, Pramogų arenos, Tauragnų, Giedraičių, Broniaus Laurinavičiaus skv., Žalgirio, Kalvarijų turgaus, Žaliojo tilto, Operos ir baleto teatro, Kražių, Juozo Tumo-Vaižganto, Mikalojaus Konstantino Čiurlionio, Simono Konarskio, Vingio, Savanorių prospekto, Gerosios Vilties, Eigulių, Miškinių ir LITEXPO stotelėse.

Vykstančių į mugę laukia dar viena naujiena – iš miesto centro (nuo Arkikatedros stotelės) kas 20 minučių važiuos ir trys nemokami autobusai, kurie bus paženklinti specialiu mugės ženklu ir lankytojus veš iki LITEXPO ir atgal.

LITEXPO stotelėje Lazdynų ir Savanorių pr. kryptimis įprasta tvarka stos 13, 16, 18 maršrutų troleibusai ir 21, 54 maršrutų autobusai. Taip pat šioje stotelėje abejomis kryptimis visą dieną stos ir 2G maršruto autobusai.

Specialius LITEXPO autobusų maršrutų tvarkaraščius jau galima rasti JUDU interneto tinklalapyje www.judu.lt ir www.stops.lt.

Skaityti visą pranešimą