Vilniuje nepilnamečių naktinis pasivažinėjimas baigėsi avarija: vienas ligoninėje, kitas – policijoje nukentėj

Prieš 1 metus 94

Apie 1 val. 20 min. Vilniaus policijos budėtojams pranešta apie avariją Lazdynų rajone. Erfurto g. 33, prie parduotuvės „Iki“ apvirto automobilis.

Įvykio vietoje policija rado ant šono apvirtusį automobilį „Volvo“.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas informavo, kad per avariją nukentėjo žmogus. Pirminiais duomenimis, jam sužeista ranka.

Įvykio vietoje dirba policija. Avarijos priežastys tiriamos.

Įvykio liudytojai Delfi.lt pasakojo, kad avarija įvyko, kai automobilis dideliu greičiu leidosi nuo kalno Architektų g. Dėl lietaus gatvė buvo šlapia ir slidi. Prie sankryžos su Erfurto g. nepatyręs vairuotojas nesuvaldė automobilio ir rėžėsi į stulpą, paskui suniokojo požeminius šiukšlių konteinerius ir galiausiai apvirto ant šono.

Pirminais duomenimis, nukentėjo 16-metis keleivis. 17-metis vairuotojas
bendrauja su policija. Įtariama, kad vairuotojas buvo neblaivus.

Dėl avarijos sustabdytas eismas Architektų g.

Tai jau antras automobilis apvirtęs Vilniuje šiąnakt. Kaip jau pranešė Delfi.lt, Minsko plente susidūręs su BMW, apvirto „Ford“.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą