Motociklininko ir automobilio susidūrimas įžiebė ginčą tarp vairuotojų teko dusyk kviesti policiją

Prieš 11 mėnesius 116

Apie 18 val. Upės g. susidūrė motociklas „Aprilia“ ir lengvasis automobilis „Citroen“. Į avarijos vietą iškviesti medikai ir policija. Pranešta, kad 35 m. motociklininkas sąmoningas, bet gali būti ištiktas šoko.

Motociklo vairuotoją apžiūrėjo medikai, į ligoninę vežti jo neprireikė.
„Citroen“ vairuotojas pripažino kaltę, todėl policijos pareigūnai nurodė užpildyti eismo įvykio deklaraciją ir išvyko.

Pildydami deklaraciją, vairuotojai susiginčijo. „Citroen“ vairavęs vyras aiškino, kad važiuodamas nuo Žvėryno Žaliojo tilto link, pateko į transporto spūstį. Vyras nepanoro gaišti ir nutarė apsisukti, nors ta vieta paženklinta ištisine juosta ir apsisukti ten draudžiama.

Automobilio vairuotojas prisipažino, kad atlikdamas manevrą, nepažiūrėjo į veidrodėlį. Po akimirkos išgirdo garso signalą ir pajuto smūgį į kairį mašinos šoną. Į automobilį trenkėsi ta pačia kryptimi važiuojantis motociklas.

Pildant deklaraciją, mašinos vairuotojas primygtinai reikalavo, kad nurodydamas avarijos aplinkybes, motociklininkas parašytų, jog susidūrimas įvyko, jam lenkiant automobilį „Citroen“.

Motociklininkas kategoriškai atsisakė. Jis teigė, kad nelenkė, o važiavo tiesiai pro spūstyje stovinčias mašinas. Nepavykus susitarti, teko vėl kviesti pareigūnus.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą