Vilniuje girtas vairuotojas išlėkė į priešpriešinę juostą – susidūrė 3 automobiliai

Prieš 1 metus 59

Trečiadienio vakarą Vilniuje susidūrė 3 automobiliai. Eismo įvykio metu nukentėjo 2 moterys – vairuotoja ir keleivė, jos buvo pristatytos į ligoninę. Incidentas kilo po to, kai girtas „Mercedes Benz“ vairuotojas išvažiavo į priešpriešinę juostą, praneša policija.

„Vasario 22 d. apie 18 val. 9 min. Vilniuje, A. Kojelavičiaus g., automobilis „Mercedes Benz“, vairuojamas neblaivaus (1,83 prom.) vyro (gimusio 1965 m.), susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu ,,Toyota Prius“, kurį vairavo moteris (gimusi 1988 m.). Po to į automobilį ,,Toyota Prius“ atsitrenkė automobilis ,,Ford Galaxy“, vairuojamas vyro (gimusio 1974 m.). Automobilio „Toyota Prius“ vairuotoja ir keleivė (gimusi 1971 m.) dėl sužalojimų pristatytos į ligoninę“, – rašoma Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 2 d. Teisės aktas numato, kad asmuo, vairavęs transporto priemonę būdamas neblaivus ir pažeidęs kelių eismo saugumo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki 3 metų.

Skaityti visą pranešimą