Vilniečiai įvertino R. Šimašiaus 8 metų darbą: rezultatai nedžiugina

Prieš 11 mėnesius 98

Prieš porą savaičių kadenciją baigęs Remigijus Šimašius užleido vietą buvusiam miesto vicemerui, konservatoriui, Valdui Benkunskui. Baigęs kadenciją, buvęs miesto meras savo darbą įvertino gerai. Anot jo, netinkamų sprendimų, kaip ir projektų, nebuvo. Nusprendėme paklausti skaitytojų, kaip jie vertina Remigijaus Šimašiaus 8 metų darbą.

Labai blogai buvusio mero darbą vertina 39 proc. apklaustųjų (2058 balsai). Dar 22 proc. (1153 balsai) gyventojų R. Šimašiaus darbą vertina blogai. Tik 14 proc. respondentų (752 balsai) buvusio mero darbą vertina patenkinamai.

14 proc. gyventojų (721 balsas) R. Šimašiaus darbą įvertino gerai. Vos 10 proc. (527 balsai) mano, kad buvęs sostinės vadovas savo darbą atliko puikiai. Dar 2 proc. (83 balsai) neturėjo nuomonės.

„Iš tikrųjų nesigailiu dėl nieko, nelaikau, kad kažką padariau ne taip. Bet yra daug dalykų, kuriuos galvoju, kad galėjau pradėti anksčiau. Žinoma, visą laiką galima svarstyti, ar miestas buvo pribrendęs, ar aš buvau pribrendęs ir taip toliau. Bet norėtųsi, kad būčiau daug ką pradėjęs daryti anksčiau ir tai būtų geriau įsibėgėję“, – antradienį, savo išleistuvių vakaro metu, Eltai teigė R. Šimašius.

Balandžio 26 dieną prie miesto vairo stojo Valdas Benkunskas ir naujai suburta taryba. Pirmasis naujo mero akivaizdus darbas – vasarą bus keičiama R. Šimašiaus pernai įvesta šienavimo politika, kurią kritikavo vilniečiai.

MadeinVilnius.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „Naujosios medijos grupės“ sutikimo neleidžiama.MadeinVilnius.lt

Matai naujieną? Nutiko įdomus dalykas ar nori su visais pasidalinti savo istorija? Filmuok, komentuok ir kelk vaizdo įrašus į išmaniąją programėlę „Once in Vilnius“. Kiekvienas toks kadras pretenduoja tapti filmo apie Vilnių dalimi.



Skaityti visą pranešimą