Vilniaus „Žalgirio“ varžovas kitame Čempionų lygos etape – pažįstami švedai

Prieš 1 metus 134

Kosovo čempionus įveikę Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai jau žino, su kuo žais kitą savaitę prasidėsiančiame antrajame Čempionų lygos atrankos varžybų etape. Lietuvos čempionų varžovais bus Švedijos čempionė „Malmo“.

Švedijos klubas antradienio vakarą išvykoje 3:3 sužaidė su Islandijos sostinės Reikjaviko klubu „Vikingur“, bet pateko į kita etapą, nes pirmą mačą namie laimėjo 2:1.

47-ąją mačo minutę „Malmo“ po trečiojo įvarčio pirmavo 3:1, tačiau islandai sugebėjo sugrįžti į mačą ir mušė įvarčius 56 ir 75 minutėmis.

„Žalgiris“ ir „Malno“ jau yra žaidę tarpusavyje Čempionų lygos atrankoje 2015 m., kai švedai po dviejų mačų įrodė savo pranašumą 1:0.

Pirmasis mačas šiemet vyks Vilniuje liepos 19 d., o po savaitės komandos susitiks Švedijoje.

„Žalgiris“ antrojo atrankos etapo Čempionų lygoje dar nėra įveikęs. Laimėjusi komanda trečiajame atrankos etape varžysis su Kipro čempionais Limasolio „Apollon“.

Sėkmingai įveikus du Čempionų lygos atrankos varžybų etapus komanda jau bet kuriuo atveju patektų į UEFA Konferencijų lygos pagrindinį turnyrą bei turėtų galimybę dar varžytis Europos lygos atrankoje.

Skaityti visą pranešimą