Valmieros klubo vyr. treneriu tapo lietuvis

Prieš 1 metus 87

Valmieros „Valmiera Glass/ViA“ klubas paskelbė apie naują vyriausiąjį trenerį.

Juo tapo 44-erių Tomas Keršis, kuris praėjusiame sezone dirbo su moterų komanda – „Šiaulių-Viimers“. Latvijos komanda varžysis ne tik vietinėse pirmenybėse, bet ir Latvijos–Estijos lygoje.

„Džiaugiuosi, kad prisijungiau prie komandos. Suprantu, kad klubas pakeitė žaidėjų tobulinimo kryptį, todėl tikiu, kad mano krepšinio supratimas ir asmenybė labai tiks šiai vizijai. Labai gerai suprantu, ką Bertaniams reiškia šis klubas ir kaip jie stengiasi dėl jo. Ketinu padėti ir jaunimo piramidės treneriams, kad kartu pasiektume tikslus. Nekantrauju, kada pradėsiu darbus tiek treniruotėse, tiek komplektuojant sudėtį“, – sakė T.Keršis.

Šiuo metu sudėtyje yra penki žaidėjai: 22-ejų sulaukę Nikas Saleniekas, Kristeris Elksnitis ir Valteris Veveris, taip pat 21-erių Ričardas Greitanas ir iš Italijos grįžęs 23-ejų Edgaras Kaufmanis.

Spaudos konferencijos metu taip pat atskleista, kad broliai Davis ir Dairis Bertaniai prisijungė prie Valmieros klubo valdymo. Patys krepšininkai teigė, kad „Valmiera Glass/Via“ tikslas yra ugdyti Valmieros jaunimą.

„Ilgoji pertrauka“: Brazdeikis „Žalgiryje“, „Ryto“ pinigai ir derybos su Baldwinu, Šakičiaus sugrįžimas bei „Šiaulių“ išgąstis dėl dviejų lyderių

Skaityti visą pranešimą