Vaizdo įraše – tragedija pasibaigęs krytis į upę Klaipėdoje: po stabtelėjimo JAV kario vairuotas automobilis tiesiog pralaužė užtvaras

Prieš 1 metus 170

Internete pradėjo plisti vaizdo įrašai iš ketvirtadienio naktį Klaipėdoje įvykusios nelaimės, kai nuo Pilies tilto nuvažiavo ir į Danės upę įkrito automobilis, o jį vairavęs JAV karys – žuvo. Vaizdo įraše matyti, kad automobilis prieš nuvažiuodamas nuo tilto buvo sustojęs prie apsauginių užtvarų, nuleidžiamų kai tiltas yra pakeltas.

Po ketvirtadienio naktį nutikusios kraupios nelaimės, kurios metu žuvo JAV pilietis, socialiniuose tinkluose pradeda plisti vaizdo įrašai.

Gyventojai dalijasi nuo greta esančio namo įrašytais vaizdais, kuriuose matyti pakeltas Pilies tiltas ir prie apsauginių užtvarų išsirikiavę keli automobiliai, laukiantys važiuoti leisiančio signalo, kai tiltas bus nuleistas.

Tačiau netrukus vaizdo įraše matoma, kad pirmasis antrojoje eismo juostoje stovėjęs automobilis kelis kartus pajuda atgal bei į priekį ir netikėtai lyg vairuotojui spustelėjus greičio pedalą šoka į priekį ir nesmarkiai kliudęs apsauginę užtvarą nukrenta nuo tilto.

LRT.lt primena, kad nuo Pilies tilto automobilis „VW Taigo“ nuvažiavo ir į Danės upę įkrito apie 0 val. 45 min.

Vyro kūną aptiko į nelaimės vietą atvykę narai. LRT žiniomis, gelbėtojams teko išdaužti automobilio stiklą ir tada ištraukti vairuotoją.

BNS žiniomis, 30-metis JAV karys upėje rastas su civiliais rūbais. Jis buvo atvykęs iš Latvijos ten išsinuomotu automobiliu, apsistojo Klaipėdos viešbutyje.

Automobilio iškėlimo darbus tikimasi pradėti ketvirtadienį popiet.

Skaityti visą pranešimą