Vaizdo įraše – Šiaulių gatvėmis lekiantis policijos automobilis: pareigūnai skynė kelią dūstančiam kūdikiui

Prieš 1 metus 72

Policija informavo, kad apie tai, jog vaiką ištiko epilepsijos priepuolis, pareigūnai sužinojo, kai, jiems sustojus prie šviesoforo, dideliu greičiu privažiavo „Audi“ ir jos vairuotojas, pro pravertą langą sušukęs, kad vaikui reikalinga skubi medikų pagalba, pareigūnų paprašė juos palydėti į Moters ir vaiko kliniką.

Po penkių minučių pareigūnų lydimas automobilis jau stovėjo prie klinikos durų.

Pakeliui kitas policijos ekipažo pareigūnas – Kinologų poskyrio specialistas Giedrius Šiškevičius, susisiekė su policijos Operatyvaus valdymo skyriumi ir paprašė, kad šie praneštų medikams, jog atvežamas sunkios būklės kūdikis ir kad šie būtų pasirengę jo priėmimui.

Suspėta laiku – kūdikis šiandien kartu su savo tėvais jau namuose. Ši džiugi žinia apie sėkmingą kritinės situacijos baigtį pareigūnams – labai stiprus motyvas, įkvepiantis kasdieninei pareigūno misijai „Ginti.Saugoti. Padėti“.

Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą