Vairuotojai skundžiasi nusidriekusiomis eilėmis prie techninės apžiūros stočių: dėl nenumatytų kliūčių visos jos neveikia

Prieš 1 metus 66

Pirmadienį bandantieji atlikti transporto priemonės techninę apžiūrą bet kurioje iš „Tuvlitos“ stočių susidūrė su nepatogumais. Paaiškėjo, kad dėl techninių nesklandumų visos apžiūros stotys neveikia, nėra galimybės ir užsiregistruoti jai internetu. Dėl to prie apžiūros stočių nusidriekė eilės.

Kad egzistuoja problemos, vairuotojai internete ėmė dalintis dar pirmadienį prieš pietus. Anot jų, prie techninės apžiūros stočių susiformavusios didžiulės eilės, tačiau nėra aišku, kas nutiko.

Dar kiti vairuotojai skundėsi, kad nėra galimybės internetu užsiregistruoti į techninę apžiūrą. Pati „Tuvlita“ savo interneto svetainėje pranešė susidurianti su techninėmis kliūtimis. Tiesa, anot jos, problemų kyla techninės apžiūros stotyse visoje Lietuvoje.

„Dėmesio! Informuojame, kad dėl techninių priežasčių laikinai nedirba visos techninės apžiūros stotys ir neveikia Registracija į techninę apžiūrą. Gedimą planuojama pašalinti šiandien laikotarpyje nuo 17:00 iki 18:00 val. Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – rašoma įmonės pranešime.

Skaityti visą pranešimą