Trečiąjį „Visų žvaigždžių“ savaitgalį nepersistengęs D.Sabonis labiausiai įsimins ne krepšinį

Prieš 1 metus 61

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) „Visų žvaigždžių“ rungtynėse trečią kartą sudalyvavo Domantas Sabonis, tapdamas Lietuvos rekordininku.

Po rungtynių aukštaūgis į klausimus atsakinėjo trimis kalbomis – angliškai, lietuviškai ir ispaniškai, pripažindamas, kad būti poliglotu viename pokalbyje nėra lengva.

„Buvo smagu, džiaugiuosi, kad laimėjome, tikiuosi, pavyks ir pailsėti“, – po mačo džiaugėsi D.Sabonis.

Lietuviui patiko ir tai, kad „Visų žvaigždžių“ mače galėjo sudalyvauti kartu su komandos draugu De’Aaronu Foxu bei dviese reprezentuoti Sakramento „Kings“. Jis nenusivylė ir tuo, kad buvo pasirinktas vos tryliktu šaukimu iš keturiolikos žaidėjų.

„Buvo smagu, trečią kartą paeiliui nebuvau pasirinktas paskutinis“, – šypsojosi lietuvis.

Jis buvo įsitikinęs, kad artimiausiu metu toks renginys gali būti surengtas ir šiuo metu jo namais vadinamame Sakramente.

„Tikrai taip, visose rungtynėse šį sezoną arena buvo sausakimša, visi mato, kokie užsidegę yra mūsų gerbėjai. Turime geriausią areną NBA, Sakramentas tikrai yra to nusipelnęs“, – teigė D.Sabonis.

Aukštaūgis neslėpė, kad trečią kartą dalyvaudamas tokiame renginyje jau nesiveržė į įvairiausias veiklas.

„Bandžiau nieko nedaryti, tik treniruotės ir rungtynės. Kitus du savaitgalius buvo visokių dalykų daryti, o šį kartą labiau stengiausi pailsėti“, – atviravo „Kings“ žvaigždė.

Dėl kalbų barjero lietuvis net keletą kartų turėjo pakartoti, kad ryškiausias jo prisiminimas iš šio savaitgalio nebus susijęs su krepšiniu – Jutoje pirmąjį savo sniegą pamatė ir su rogutėmis pasivažinėti teko krepšininko sūnui.

„Visų žvaigždžių“ pertrauka lietuviui užsitęs iki vasario 24-osios, kai „Kings“ laukia artimiausios rungtynės, namie priimant Portlando „Trail Blazers“.

„Ilgoji pertrauka“: Filipinų pinigai, kur „Ryto“ papildymas, Ispanijos legionierių limitas, krepšininkų statusas darbo rinkoje, „Synergy“ niuansai ir lažybos

Skaityti visą pranešimą