Tragiška avarija Kaune: į stulpą rėžėsi automobilis, žuvo keleivė

Prieš 1 metus 68

Ankstų penktadienio rytą įvyko tragiška avarija, per kurią žuvo mergina, praneša policija. Tuo metu vairuotojas išgabentas į ligoninę, incidento aplinkybes aiškinasi pareigūnai.

Policijos duomenimis, apie 3 val. Kaune, Tunelio g., automobilis „BMW 320“, vairuojamas vyro (g. 2003 m.), nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į stulpą.

Per eismo įvykį žuvo automobiliu važiavusi mergina (g. 2003 m.). Taip pat nukentėjo vairuotojas, kuris paguldytas į ligoninę.

Pirminiais Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, po smūgio mergina iškrito iš transporto priemonės, ji be gyvybės ženklų buvo rasta šalia automobilio. Tuo metu vaikinas liko įkalintas viduje.

Atvykę ugniagesiai su specialių įrankių pagalbą vairuotoją išvadavo ir perdavė medikams.

Liudininkų pasakojimu, automobilis labai stipriai sumaitotas, eismas šioje kelio dalyje apribotas. Vairuotojai raginami rinktis kitą maršrutą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. Jis numato, kad tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė Kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Skaityti visą pranešimą