Toliau stringa eismas ties Kleboniškio tiltu

Prieš 1 metus 74

Jau beveik savaitė, kaip kauniečius stebina nuvirtusi A. Meškinio tilto konstrukcija, tačiau dėl to ties šia vieta Islandijos plente vis dar susidaro spūstys.

„Dėl neaiškių priežasčių susidaro spūstys ant Kleboniškio tilto“. Stoja mašinos jau tie „Mega“ ir ties viduriu Kleboniškio tilto jau pradeda vėl greitėti visi. Turbūt vis dar yra nemačiusių to nuvirtusio tilto, kad stabdo eismą“, – pranešė skaitytojai.

Pranešama, jog pavojingai nuvirtusią griaunamo senojo A. Meškinio tilto dalį planuojama nuardyti per artimiausias dvi savaites.

Daugiau šia tema

Intensyviausi demontavimo darbai vyks naktimis, kai transporto srautai gerokai sumažėja. Ant šoninių tiltų bus uždaroma po vieną eismo juostą, paliekant vietos specialiajai technikai. Neatmetama, kad protarpiais gali prireikti riboti eismą A1 magistralėje.

Vykstančių pro incidento vietą prašoma paisyti saugaus elgesio prie vairo, gerbti vieni kitų laiką ir pravažiuoti tiltus nestabčiojant. Bandymai nufotografuoti ar įdėmiau apžiūrėti netipiškai pakibusią konstrukciją kelia pavojų kitiems eismo dalyviams ir trukdo sklandžiam transporto srautų judėjimui.

Skaityti visą pranešimą