Tauragės rajone – dramatiškos motorolerio gaudynės pievomis

Prieš 1 metus 51

Tauragės apskrities policija praneša, kad vienas iš vairuotojų pakluso pareigūnų reikalavimui sustoti, o kitas – padidino greitį ir spruko laukais.

Nuo pareigūnų sprunkantis vairuotojas, įvažiavęs į šlapią pievą, pradėjo klimpti. Pareigūnui išlipus iš tarnybinio automobilio ir bandant sulaikyti bėglį, pastarasis staiga išvažiavo iš pievos, padidino greitį ir nuvažiavo tolyn. Persekiojimui pasitelktas dar vienas policijos pareigūnų ekipažas.

Bėglys sulaikytas Tauragės r., Stirbaitytės k.

Paaiškėjo, kad teisėtam policijos pareigūnų reikalavimui sustabdyti transporto priemonę nepakluso vyras (gim. 1991 m.), kuris nėra įgijęs teisės vairuoti. Jo motoroleris nėra įregistruotas nustatyta tvarka, neapdraustas, jam neatlikta privalomoji techninė apžiūra. Ant motorolerio buvo pritvirtinti kitai transporto priemonei išduoti valstybinio numerio ženklai.

Kitas vairuotojas (gim. 1999 m.) taip pat nėra įgijęs teisės vairuoti. Jo motoroleris taip pat neįregistruotas nustatyta tvarka, neapdraustas ir jam neatlikta techninė apžiūra, prie motorolerio pritvirtinti kitai transporto priemonei išduoti valstybiniai numeriai.

Už gausybę pažeidimų vyrai patraukti administracinėn atsakomybėn.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą