Sutriuškinimą Klaipėdoje patyręs Kurtinaitis: net negaliu paaiškinti, kas įvyko

Prieš 1 metus 73

„Net negaliu paaiškinti, kas įvyko“, – tokią frazę po pralaimėjimo LKL lygoje teko ištarti „Wolves“ (5-3) komandos treneriui Rimui Kurtinaičiui.

„Vilkai“ buvo visiškai bejėgiai ir išvykoje 80:100 (17:18, 21:30, 19:22, 23:30) turėjo pripažinti Klaipėdos „Neptūno“ (3-5) komandos pranašumą.

„Labai prastai pradėjome ir žaidėme, be energijos, be susikaupimo, net negaliu paaiškinti, kas įvyko. Prieš dvi dienas viskas buvo tvarkingai, ruošėmės įprastai. Neatsirado nė vieno žaidėjo, kuris duotų impulsą. Manau varžovai žaidžia taip, kaip mes leidžiame. Tai mes leidome viską. Nebuvo pasiruošę nei vienas prieš vieną, nei du prieš du, visur bėdos. Gynyboje visiškai nesudirbome“, – spaudos konferencijos metu kalbėjo R. Kurtinaitis.

„Wolves“ ekipa niekaip nesusitvarkė su „Neptūno“ lyderiu Austinu Wiley, kuris rinko dvigubą dublį ir žaidė geriausią „Betsafe-LKL“ sezono susitikimą: pelnė 24 taškus (6/12 dvit., 12/14 baud.), atkovojo 12 kamuolių, blokavo 3 metimus bei rinko net 37 naudingumo balus.

Pastiprinimo po krepšiu ieškantis R. Kurtinaitis pripažino, kad priekinėje linijoje trūksta jėgos.

„Čia buvo pagrindinė problema. Tuo fiziškumo neturime po krepšiu. Su kitais varžovais dar būna, kad sukovojame, bet šiandien to nebuvo“, – teigė „Wolves“ strategas.

Tuo tarpu „Neptūno“ ekipos treneris Mindaugas Brazys po iškovotos pergalės džiaugėsi atmosfera „Švyturio“ arenoje.

„Truputį bijojome, kad turint tik vieną dieną pasiruošti busime kažkiek fiziškai pavargę. Bet viską gerai sudėliojome, visi buvo 100 procentų atsidavę, visi įnešė savo indėlį. Aišku, labai smagi atmosfera buvo. Noriu visiems padėkoti, buvo puiku žaisti, matėsi ta emocija“, – kalbėjo M. Brazys.

Skaityti visą pranešimą