Susidūrimas ant Parodos kalno: medikai apžiūrėjo nepilnamečius, eismą reguliuoja policija

Prieš 1 metus 91

Kauniečiai pranešė apie eismo įvykį ant Parodos kalno, dėl kurio nusidriekė spūstys. Susisiekus su budinčiais pareigūnais, šie informavo, kad susidūrė du automobiliai, o eismą reguliuoja policijos pareigūnai.

„Važiavome link Parodos kalno, bet kamštyje stovėjome apie 30 minučių ir vis dar neprivažiavome. Kiek matome, tai keli automobiliai susidūrę, sunkiai pravažiuojama, policijos pareigūnai reguliuoja eismą. Ant kalno matosi ant avarinių stovintys troleibusai, tai dėl to dar sunkiau pravažiuoti“, – rašė skaitytojai.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, šis informavo, kad 15.14 val. buvo gautas pranešimas, kad ant Parodos kalno susidūrė „Subaru“, vairuojamas blaivaus 1979 metais gimusio vyro ir „Audi“, vairuojamas 1993 gimusio blaivaus vyro.

Įvykio metu prireikė ir greitosios medicinos pagalbos, mat galimai susižalojo 2014 metais gimęs nepilnametis berniukas, tačiau apžiūrėjus „Subaru“ keleivį, į gydymo įstaigą vaikas nebuvo vežtas. Tame pačiame automobilyje taip pat važiavo ir 2010 metais gimusi mergaitė, kuri sužalojimų taip pat nepatyrė.

Į įvykio vietą taip pat buvo atvykę ir priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ekipažas, dėl pranešimo, jog iš vieno iš automobilių galimai rūksta dūmai, tačiau atvykus paaiškėjo, kad gaisro pavojaus nėra.

Automobilių vairuotojai dėl kaltės sutarė ir pildo eismo įvykio deklaraciją, o policijos pareigūnai reguliuoja eismą, kol nuo kelio bus patraukti sudaužyti automobiliai.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Skaityti visą pranešimą