Su „Real“ atsisveikinęs Pablo Laso – apie atleidimo priežastis, sveikatą ir tolimesnę karjerą

Prieš 1 metus 82

Pablo Laso Madrido „Real“ komandai vadovavo daugiau nei dešimtmetį, tačiau jo etapas „karališkajame“ klube dabar yra baigtas. Strategas surengė spaudos konferenciją, kurioje aptarė svarbiausius klausimus.

Priminsime, kad birželio pradžioje P. Laso patyrė infarktą, o po to laiko komandai nebevadovavo, o galiausiai „Real“ ir stratego keliai išsiskyrė.

„Man tikrai viskas yra gerai. Mano širdis veikia puikiai. Mano gydytojai man paaiškino, kad tai buvo mažas širdies smūgis“, – teigė eurohoops.com cituojamas P. Laso.

„Real“ klubas su strategu nusprendė atsisveikinti dėl jo sveikatos būklės. Klubo pranešime buvo pabrėžiama, kad sprendimo priežastis yra tik sveikata ir tai niekaip nesusiję su sportiniais rezultatais. Teigiama, kad „Real“ konsultavosi su medikais, kurie pasakė, kad tolimesnis darbas gali turėti blogų pasekmių.

„Jei jie taip dėl manęs nerimauja, būčiau dėkingas, jei pasidalytų visomis medicininėmis ataskaitomis. Man pasisekė, kad mane gydė pajėgūs gydytojai. Pasitikiu jų konsultacijomis. Mane gydantys gydytojai patikino, kad esu visiškai sveikas. Neturiu tų Madrido ekipos ataskaitų“, – savo atleidimą komentavo P. Laso.

Tiesa, pats strategas pabrėžė, kad yra dėkingas už laikotarpį Madride.

„Aš nebesu Madrido „Real“ vyriausiasis treneris. Po vienuolikos metų, praleistų šiame klube, galiu būti tik dėkingas. Madrido „Real“ yra mano namai. Tai mano gyvenimas. Tai nepasikeis“, – sakė eurohoops.com cituojamas strategas.

Kalbėdamas apie savo ateitį P. Laso pabrėžė, kad norėtų treniruoti, tačiau jam reikia įdomaus projekto.

„Aktyviai neieškau naujos komandos, nesiruošiu treniruoti tik tam, kad treniruočiau. Turiu džiaugtis savo projektais. Man patinka treniruoti, tai mano gyvenimas. Tikiuosi, kad gausiu progą ir ta galimybė mane jaudina“, – kalbėjo P. Laso.

54 metų treneris „Real“ klubą treniravo 11 metų, o per šį laiką du kartus laimėjo Eurolygą, 5 sykius triumfavo Ispanijos lygoje.

Skaityti visą pranešimą