Su dar vienu pralaimėjimu išvykoje turėjęs susitaikyti Sabonis: padarėme kvailų klaidų

Prieš 1 metus 54

„Tai nėra tas rezultatas, kurio norėjome, tačiau važiuojame namo ir turime sutvarkyti reikalus ten, tai bus ilga serija“, – po ketvirtųjų NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijos rungtynių kalbėjo Domantas Sabonis. 

Lietuvio atstovaujama Sakramento „Kings“ ekipa ketvirtose serijos rungtynėse 125:126 nusileido San Fransisko „Warriors“ krepšininkams ir serijos rezultatas tapo lygus – 2:2.

„Šiandien pradėjome rungtynes labiau agresyvūs abiejose aikštės pusėse, tik per paskutines minutes tiek gynyboje, tiek puolime padarėme kvailų klaidų, o tai mus privers sumokėti. Padarėme tas klaidas, o jie yra čempionai, dabar turime pasimokyti ir negalime kartoti klaidų“, – po rungtynių kalbėjo D. Sabonis.

D. Sabonis šiose rungtynėse per 37 minutes pelnė 14 (7/13 dvit.) taškų, atkovojo 7 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, perėmė vieną kamuolį, blokavo du metimus, 2 kartus suklydo ir 4 kartus prasižengė.

Šiose rungtynėse „Kings“ dar turėjo šansą pergalei, kai lemiamą metimą išmetė H. Barnesas, tačiau tai padarė nesėkmingai.

„Būtų buvę nuostabu, jei jis būtų pataikęs, bet mes pasitikėsime juo mesti tokį metimą kiekvieną kartą, tai yra jo vieta, tai buvo geras metimas, turime su tuo susigyventi ir žiūrėti toliau“, – teigė D. Sabonis.

Paklaustas apie tai, ar „Kings“ nepraleidžia per daug laiko ginčuose su teisėjais, D. Sabonis pritarė tokiai minčiai.

„Negalime švaistyti laiko skundžiantis teisėjams, turime grįžti greitai. Jie yra tokia pat greita komanda kaip ir mes, tad negalime švaistyti laiko kalbantis su teisėjais ir nepadedant komandos draugams“, – dėstė D. Sabonis.

Į incidentą su Draymondu Greenu antrose serijos rungtynėse įsivėlęs D. Sabonis dažnai girdi švilpimą San Fransiske, tačiau jo tai pernelyg nejaudina.

„Aš tiesiog tai ignoruoju. Žaidžiame išvykoje, to buvo galima tikėtis, jie turi gerus sirgalius, reikia žaisti su tuo susitaikant“, – teigė D. Sabonis.

Priminsime, kad penktosios serijos rungtynės bus žaidžiamos Sakramente.

Skaityti visą pranešimą