Sostinės hostelyje – ginkluotas konfliktas: sumuštas vyras ir išgąsdinta darbuotoja

Prieš 1 metus 86

www.DELFI.lt

2022 m. rugsėjo 8 d. 07:58

aA

Naktį Vilniuje hostelyje siautėjo 2 ginkluoti chuliganai. Jie sumušė vyrą ir išgąsdino darbuotoją. Policija rado pistoletą ir neblaivius girtus įtariamuosius.

 sumuštas vyras ir išgąsdinta darbuotoja

© DELFI / Jaunius Matonis

Vilniaus apskrities policija praneša, kad rugsėjo 7 d. prieš vidurnaktį hostelyje Liepkalnio g. 2 neblaivūs vyrai sukėlė konfliktą.

Vienas iš įtariamųjų švaistėsi pistoletu ir smogė priimamajame buvusiam vyrui (gim. 1989 m.). Priimamojo darbuotoja (gim. 1984 m.) nenukentėjo, bet labai išsigando.

Delfi.lt duomenimis, vienas iš grasintojų buvo nukreipęs pistoleto vamzdį į hostelio darbuotoją. Jos draugas susigrūmė su užpuoliku ir išmušė ginklą jam iš rankos.

Tuo metu darbuotoja iškvietė apsaugą ir policiją.

Apsaugininkai įvykio vietoje sulaikė 2 neblaivius įtariamuosius. Atvykus patruliams, vienas jų (gim. 1981 m.) atsisakė pasitikrinti girtumą, kitam (gim. 1984 m.) nustatytas sunkus girtumas (2,89 prom.).

Ant grindų rastas pistoletas „Beretta Elite 2“. Pirminiais duomenimis, pistoletas buvo užtaisytas metaliniais šratais.

Įtariamieji uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

www.DELFI.lt

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Įvertink šį straipsnį

Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.

Skaityti visą pranešimą