Šokas Šalono komandoje: treniruotės metu žinomas prancūzas patyrė insultą

Prieš 1 metus 55

Šalono „Elan“ komandoje, kuri rungtyniauja antrojoje Prancūzijos lygoje, šokiruojančios naujienos. Ekipos kapitonas Mickaelis Gelabale‘is treniruotės metu patyrė insultą.

„Pajaučiau simptomus ir buvau greitai nugabentas į ligoninę. Magnetinio rezonanso tyrimas užfiksavo insultą. Laimei, tai buvo pastebėta laiku, man atlikti tyrimai, atsidūriau intensyvios terapijos skyriuje. Šiandien džiaugiuosi, kad vykstu namo“, – sakė 39 metų 201 cm ūgio prancūzas.

Į profesionalų sportą jis galės grįžti, tiesa, tam reikės kelių savaičių pertraukos. Šis sezonas 39-erių krepšininkui baigtas.

Veteranas profesionaliai rungtyniauja nuo 2001 metų. Puolėjas yra gynęs tokių klubų kaip Madrido „Real“, Sietlo „SuperSonics“, Vilerbano ASVEL, Maskvos srities „Chimki“, Minesotos „Timberwolves“, Valensijos „Valencia“ ir kitų garbę.

Šį sezoną per 25 minutes jo statistika siekė 7 taškus, 4,3 atkovoto kamuolio, 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir 9 naudingumo balus.

— Elan Chalon (@ELANCHALON) April 21, 2023

„Ilgoji pertrauka“: „Ryto“ sudėties dėlionė – sunkiai išsaugomi Normantas ir Radzevičius, dideli pasikeitimai, Masiulio likimas, dominantys ir komandai tinkantys lietuviai

Skaityti visą pranešimą