Sodo namelyje moteris nudegė plaukus

Prieš 1 metus 80

Kovo 5 d. Vilniuje, Pavilnio Sodų 13-ojoje gatvėje, užsiliepsnojo mūrinis 2 aukštų namas su garažu ir katiline. Per gaisrą išdegė garažas su katiline, sudegė stogas.

Taip pat apdegė namo ir garažo sienos, sudegė plastikinis langas, aprūko patalpos.

Moteris, gesindama gaisrą, apdegė plaukus ir antakius. Medikai apžiūrėjo moterį, bet į ligoninę nevežė.

Gerokai liūdnesnės gaisro Utenoje pasekmės. Apie vidurdienį Aukštakalnio g. degė butas daugiabučiame gyvenamajame name. Atvykus ugniagesiams, gaisras buvo jau užgesintas. Bute rastas apdegęs moters (gim. 1940 m.) kūnas, medikai konstatavo jos mirtį.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas skelbia, kad pirmąjį šių metų ketvirtį Lietuvoje kilo 1779 gaisrai. Palyginti su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, kai buvo užgesinti 2952 gaisrai, šiemet jų kilo 39,7 proc. mažiau. Tai mažiausias trijų mėnesių gaisrų skaičius per 20 metų.

Sausio–kovo mėnesiais gaisruose šiemet žuvo 31 žmogus, o 39 gyventojai patyrė traumų. Palyginti su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, gaisruose žuvo 3 gyventojais, arba 10,7 proc., daugiau. 2022 m. per tris mėnesius gaisruose žuvo 28 žmonės.

Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą