Socialiniuose tinkluose plinta pagalbos šauksmas: dingusio sporto trenerio ieško ir artimieji, ir policija

Prieš 1 metus 64

Trenerio žmonės pasigedo ryte, apie 9 val. kai jis neatvyko 4 varžybas, kur turėjo teisėjauti.

Telefonu vyras nebuvo pasiekiamas. Socialiniuose tinkluose apie dingusį vyrą paskelbę žmonės neslėpė nerimo, kad visuomet atsakingas treneris staiga nepasiekiamas telefonu, sutuoktinė jo ieškojo net ligoninėse, tačiau apie vyrą neturi jokios žinios.

„Automobilis namuose, dviratis taip pat. Žmogus nėra problematiškas, priešu neturi. Policijai pranešta“, – rašo pagalbos prašantys žmonės.

Feisbuko „Dingo (asmuo) Panevėžyje“ grupėje prie paskelbtos 1985 m. gimusio R. Smilgio paieškos prašoma dalytis tik aktualia informacija.

Panevėžio apskr. policija skelbia, kad sausio 4 d. 9.04 val. Panevėžyje, Dariaus ir Girėno g., iš namų išėjo ir negrįžo Rimvydas Smilgys (gim. 1985 m.).

Vyras 176 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, iš namų išėjo dėvėdamas juodos spalvos kepurę, smėlio spalvos striukę, vilkėjo šviesiai mėlynos spalvos džinsus, avėjo smėlio spalvos žieminius batus.

Asmuo paskutinį kartą buvo pastebėtas sausio 4 d. 12.20 val. Kauno autobusų stotyje, išlipant iš autobuso, judant link Kauno Geležinkelio stoties.

Asmenis žinančius asmens buvimo vietą ar pastebėjus asmenį, prašome pranešti Panevėžio apskr. VPK Panevėžio m. ir r. PK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Adrijui Bareikiui tel.nr. 8 612 50 514, el.p. adrijus.bareikis@policija.lt.

 dingusio sporto trenerio ieško ir artimieji, ir policija

© Panevėžio apskr.VPK

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą