Snygis sukaustė Vilniaus gatves – nusidriekė kilometriniai kamščiai, stringa sunkvežimiai

Prieš 1 metus 53

Pirmadienio vakarą Vilniaus gatves sukaustė didžiuliai kamščiai. Eismo sąlygas ypač blogina popietę pradėjęs kristi stiprus sniegas.

Maždaug 18.30 val. didžiausi kamščiai formuojasi Žirnių ir Liepkalnio gatvių sankryžoje, ties šv. Petro ir Povilo bažnyčios žiedu, bei Geležinio Vilko gatvėje ties Senamiesčiu.

Sudėtinga situacija susidariusi ir Ozo gatvėje ties prekybos centrais „Ozas“ ir „Akropolis“ bei Konstitucijos prospekte.

LRT.lt skaitytojas portalui praneša, kad Žirnių ir Liepkalnio gatvių sankryžoje dėl sudėtingų eismo sąlygų sunkvežimiai negali užvažiuoti į kalną.

Lietuvos Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį daugelyje rajonų numatomi krituliai, kai kur formuosis plikledis. Vėjas bus pietvakarių, vakarų, pereinantis į šiaurės vakarų, 8–13 m/s, gūsiai sieks 15–20 m/s, pajūryje – iki 23 m/s. Žemiausia oro temperatūra bus nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos.

Kai kuriuose miesto vietose pranešama apie avarijas. LRT.lt skaitytojas praneša, kad Justiniškių ir Rygos g. sankryžoje susidūrė automobiliai. Justiniškių gatve link centro nevažiuoja troleibusai.

Skaityti visą pranešimą