Skrydžių palydovui „Netflix“ siūlo 385 tūkst. dolerių vertės atlygio paketą

Prieš 1 metus 54

„Netflix“ ieško skrydžių palydovo ar palydovės vienam iš savo privačių lėktuvų – atrankas įveikusiam kandidatui siūlomas atlygis siekia net 385 tūkst. JAV dolerių (354,5 tūkst.) per metus, rašo bbc.com.

Interneto transliacijų gigantė teigia ieškanti kandidatų, turinčių „savarankiško sprendimų priėmimo, diskretiškumo ir nepriekaištingo klientų aptarnavimo įgūdžių“.

Jie taip pat turėtų gebėti „veikti be papildomų nurodymų ir pasižymėti aukšta savimotyvacija“.

Praėjusiais metais sumažėjus abonementų skaičiui, „Netflix“ atleido šimtus darbuotojų.

„Bendras šios pozicijos darbo užmokestis rinkoje paprastai svyruoja nuo 60 tūkst. iki 385 tūkst. JAV dolerių (nuo 55 iki 354,5 tūkst. eurų). Šis diapazonas yra grįstas visu atlygio paketu (palyginti su vien baziniu atlyginimu), o tai atitinka mūsų darbo užmokesčio filosofiją“, – rašoma „Netflix“ svetainėje pateikiamame darbo skelbime.

Bendrovė taip pat teigia, kad nustatant konkretaus darbuotojo atlyginimą atsižvelgiama į tam tikrus „darbo užmokesčio veiksnius“, kaip antai išsilavinimas, patirtis ir įgūdžiai.

Darbo vieta numatyta San Chosė mieste, Kalifornijoje, tačiau kandidatai turi turėti galimybę keliauti po JAV ir už jų ribų.

„Netflix“ aviacijos departamentas užtikrina išskirtinį, saugų ir konfidencialų oro susisiekimą“, – teigiama skelbime.

Jame taip pat rašoma, kad departamento darbuotojai „padeda „Netflix“ veiksmingiau ir efektyviau pasiekti visą pasaulį, kad bendrovė galėtų ir toliau kurti džiaugsmą visiems žmonėms.

Į „Super Midsize Jet“ skrydžių palydovo pareigas įeina avarinės įrangos kabinoje ir salone patikrinimas prieš skrydį.

Skrydžio palydovas turi turėti galimybę kraunant lėktuvo bagažą kiloti iki 13,5 kg sveriančius daiktus.

JAV darbo statistikos biuro duomenimis, vidutinis skrydžių palydovų atlyginimas JAV yra kiek daugiau nei 62 tūkst. JAV dolerių (57 tūkst. eurų) per metus.

BBC žurnalistams susisiekus su, „Netflix“, bendrovės atstovas spaudai sakė nekomentuosiantis, kaip „Netflix“ apskaičiuojamas skrydžių palydovų atlyginimas.

Skaityti visą pranešimą