Šukuosenos, kuruos atjaunins net 10 metų: išbandykite šiuos kirpimus

Prieš 2 mėnesius 182

Jei karts nuo karto pasvarstote, kaip būtų puiku atsukti laiką atgal, galbūt pats metas pasvarstyti apie šukuosenos keitimą? Kirpimai, kurie jaunina, gali vizualiai „atimti“ net 10 metų! Argi tai ne puikus būdas susigrąžinti jaunystę? Taigi, kokius kirpimus vertėtų rinktis?

Asimetriški kirpčiukai

Deja, jei kirpčiukus pasirinksite netinkamai, jie gali net dešimtmečiu pasendinti. Naudinga žinoti, kad tiesūs arba labai ilgi kirpčiukai akcentuoja žvilgsnį, todėl ne visada naudinga tą pabrėžti. Vyresnių moterų akys neretai atrodo pavargusios, todėl tokių kirpčiukų rekomenduojama vengti. Jei pasirinksite tolygius kirpčiukus, veidas atrodys  griežtesnis ir brandesnis. Kas kita, jei bus pasirenkami įstriži kirpčiukai, kurie suteiks jūsų išvaizdai gaivumo.

Bob kirpimas

Toks kirpimas labiausiai tinka 40 metų ir vyresniai moteriai. Prižiūrėti tokią šukuoseną yra labai paprasta, todėl jums nereikės kiekvieną rytą sugaišti daug laiko šukuosenos formavimui. Bob kirpimas taip pat gali padėti pakoreguoti veido formą. Pavyzdžiui, trumpas bob kirpimas gali padėti paslėpti aukštą kaktą, nes plaukai ją uždengia.

Kaskados

Toks plaukų kirpimas buvo labai populiarus septintajame ir aštuntajame dešimtmetyje, tačiau mados visada sugrįžta. Kaskados gali padėti paslėpti įvairius trūkumus, pavyzdžiui, raukšles aplink akis arba putlius skruostus. Šis kirpimas yra labai jaunatviškas ir stilingas, puikiai tinka vidutinio ilgio plaukams ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Tokio tipo kirpimo variacijų yra tikrai nemažai, todėl galite drąsiai eksperimentuoti.

Sklastymas šone

Jei plaukus skirsite šone, atrodysite kur kas jauniau. Plaukų skyrimas per vidurį pabrėžia brandą ir solidumą, todėl toks pasirinkimas vizualiai pridės papildomų metų. Naudinga atsiminti, kad labiausiai sendina plaukų šukavimas be jokio sklastymo (ypač tada, jei plaukai prie šaknų yra pakeliami). Jei nenorite susikurti brandaus įvaizdžio, vertėtų vengti šeštojo dešimtmečio šukuosenų.

Plaukų dažymas

Svarbu ne tik tai, kokią šukuoseną pasirinksite: taip pat vertėtų nepamiršti, kad pasirinkta plaukų spalva taip pat gali pajauninti arba pasendinti. Jei plaukai bus nudažyti vieno atspalvio tonu, jie atrodys tarsi šalmas ir vizualiai pridės papildomų metų. To, žinoma, norėtųsi išvengti, todėl plaukus rekomenduojama dažyti sruogelėmis. Šilti plaukų atspalviai suteikia veidui gyvybingumo, todėl jūs atrodysite ne tik jaunesnė, bet ir energingesnė.

Plaukų formavimas

Tinkamai suformuoti plaukai taip pat gali padėti atrodyti jauniau. Reikėtų vengti plaukų galus riesti į šonus, nes tai vizualiai gali pridėti keletą papildomų metų. Plaukų stilistai rekomenduoja stambiomis garbanomis susukti visus plaukus: atrodysite jaunatviškai ar net šiek tiek maištingai. Kai kurioms moterims taip pat puikiai tinka ir ištiesinti plaukai, tačiau reikėtų vengti juos kelti ties šaknimis – tai taip pat vizualiai pridės keletą papildomų metų.

Jei vadovausitės šiais patarimais, jūsų nauja šukuosena ne tik vizualiai pajaunins, bet taip pat suteiks daugiau pasitikėjimo savimi. Sėkmės!

Skaityti visą pranešimą