Šiurpus radinys Vilniuje – degalinėje aptiktas nežinomo vyro kūnas su smurto žymėmis

Prieš 1 metus 70

Vilniaus policija praneša, kad šeštadienio rytą, apie 9 val. 30 min. degalinės „Baltic Petroleum“ teritorijoje, rastas mirusio vyro kūnas. Ant veido aptikta nubrozdinimų.

Žmogaus tapatybė nenustatyta. Įtariama, kad jam gali būti nuo 50 iki 60 metų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kitas sužalotas vilnietis (gimęs 1968 m.) naktį mirė ligoninėje. Vyras buvo atvežtas apie 3 val. iš namų Žygio g. Jo galvoje – kirstinė žaizda.

Panašus atvejis užfiksuotas ir Šiauliuose: Respublikinėje Šiaulių ligoninėje mirė moteris (gim. 1936 m.), prieš dvi savaites dėl galvos traumos atvežta iš globos namų.

Įtartinų mirčių policija registravo ir kituose miestuose.

Panevėžio apskrities policija praneša, kad šeštadienį, apie 23 val. 30 min., Šiaulių g. rastas neaiškiomis aplinkybėmis miręs 46-erių metų vyras.

Apžiūrėdamas kūną, ekspertas pastebėjo veido sumušimų. Įtariama, kad jie atsirado žmogui nugriuvus.

Lazdijų r., Ročkių k., negyvenamame name, rasti nenustatytos tapatybės žmogaus palaikai.

Liūdnai baigėsi viešnagė vyrui (gim. 1956 m.) Joniškio r. Į svečius Šluostikių k. atėjęs žmogus dėl neaiškių priežasčių numirė.

Visais atvejais policija pradėjo tyrimus mirties priežasčiai nustatyti.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą