„Šis tas įvyko“: Zaporižės AE teritorijoje rusai lakstė apimti panikos

Prieš 1 metus 74

„Šiandien Enerhodare pasirodė naujiena, kad laikinai okupuotos Zaporižės atominės elektrinės teritorijoje šis tas įvyko, ir rašistų truputį sumažėjo“, – parašė jis.

Mero teigimu, antroje dienos pusėje į miesto ligoninę buvo skubiai atgabenti devyni Rusijos Federacijos (RF) kariai, patyrę įvairaus laipsnio sužeidimų.

„Kai kurie gydomi ambulatoriškai, kiti – hospitalizuoti stacionare. Vieno iš jų būklė sunki, jis paguldytas į Reanimacijos skyrių. Yra ir žuvusių, bet tikslaus skaičiaus kol kas nežinome“, – pridūrė D. Orlovas.

Okupantų gretų „išretėjimo“ objekte, kurį jie lyg ir kruopščiai „saugo“, priežasties meras neįvardijo, tik nurodė, kad vėliau kompetentingos tarnybos pateiks daugiau informacijos.

„Dabar galime pasakyti tik tiek, kad orkai taip smarkiai išsigando, jog apimti panikos lakstė po atominės elektrinės teritoriją ir ilgam viduje įkalino iš karto dvi operatyvinio personalo pamainas, kurios turėjo viena kitą pakeisti. Galiausiai tuos žmones išleido“, – tęsė D. Orlovas.

Anksčiau buvo pranešta, kad iš Zaporižės atominės elektrinės teritorijos rusai keletą dienų apšaudė Nikopolį. Pirmadienį ryte paaiškėjo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino salvinės raketų ugnies sistemų, kurios buvo dislokuotos už Enerhodaro.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą