Šilainiuose dviratininkas susidūrė su autobusu: suskaldytas priekinis stiklas

Prieš 1 metus 76

Skaudus eismo įvykis ketvirtadienio popietę fiksuotas Baltijos gatvėje, Šilainiuose. Susidūrus autobusui ir dviratininkui, pastarasis išvežtas į gydymo įstaigą, nors sunkių sužalojimų, pirminiais duomenimis, išvengė.

Pirmasis apie nelaimę Baltijos gatvėje maždaug 16.30 val. pranešė kitu autobusu pro šalį važiavęs kaunietis. Skaitytojas teigė matęs suskaldytą priekinį autobuso stiklą, netoliese vejoje gulėjo dviratis.

Netrukus „Kas vyksta Kaune“ grupės narė, taip pat prie autobuso mačiusi dviratę transporto priemonę, pasidalijo nuotrauka iš įvykio vietos. Joje matyti dirbantys policijos pareigūnai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas naujienų portalui nurodė, kad pranešimas apie eismo įvykį Baltijos gatvėje gautas dar 14.52 val.

Anot budinčio pareigūno, labiau dviratininkas „norėjo“ partrenkti autobusą negu atvirkščiai. Didelių sužalojimų dviračio vairuotojui pavyko išvengti, jis apžiūrai išvežtas į Kauno klinikas.

Kiti žmonės įvykio metu nenukentėjo.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Skaityti visą pranešimą