Serbai pučia raumenis kovoje dėl kelialapio į pasaulio čempionatą – į rinktinę pakviesti Micičius ir Milutinovas

Prieš 1 metus 68

Serbijos krepšinio rinktinė į artėjantį FIBA pasaulio čempionato atrankos varžybų langą pasikvietė net kelis Eurolygos žaidėjus. Serbams būtina viena pergalė.

Vasario 24 dieną Serbija žais rungtynes su Didžiąja Britanija, o po trijų dienų susitiks su Graikija – jiems reikia laimėti vieną iš dviejų mačų, kad iškovotų kelialapį į pasaulio taurę.

Serbijos rinktinės treneris Svetislavas Pesičius paskelbė išplėstinį 24 žaidėjų sąrašą, kuriame yra ne vienas ryškus Eurolygos vardas.

NBA žaidėjų rinktinėje, kaip ir buvo galima tikėtis, nebus.

S. Pesičius į komandą kviečia Vasilje Micičių, Nemanja Nedovičių, Marko Guduričių ir Filipą Petruševą, kurie šį sezoną žiba Eurolygoje. Kviečiamas ir Maskvos CSKA likęs Nikola Milutinovas.

Serbijos rinktinės kandidatai: Danilo Andjušičius, Aleksa Avramovičius, Dušanas Beslačas, Nemanja Dangubičius, Dejanas Davidovacas, Ognjenas Dobričius, Nikola Djurisičius, Marko Guduričius, Marko Jagodičius-Kuridza, Ognjenas Jaramazas, Marko Jeremičius, Stefanas Jovičius, Vasilije Micičius, Dušanas Miletičius, Nikola Milutinovas, Luka Mitrovičius, Nemanja Nedovičius, Marko Pecarski, Filipas Petruševas, Aleksa Radanovas, Dušanas Rističius, Boriša Simaničius, Urošas Trifunovičius, Aleksa Uškokovičius.

Skaityti visą pranešimą