Šeimos tragedija Šilalės rajone: miške rasti vyro ir moters kūnai

Prieš 1 metus 49

Tauragės apskrities policija praneša, kad balandžio 19 d. apie 12 val. 45 min. Šilalės r., Degliškės k., miškelyje rasti mirtinai susižalojusių moters (gim. 1973 m.) ir vyro (gim. 1969 m.) kūnai.

Moteris ir vyras buvo artimai susiję, iki tragedijos gyveno kartu. Apie rastus negyvus žmones policijai pranešė jų artimieji. Greta kūnų aptikta smaugvirvė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pagalbos telefonai:
Skambučius į visas linijas apmoka SADM iš Valstybės biudžeto lėšų.
Emocinė parama internetu
Krizių įveikimo centre (Antakalnio g. 97, Vilnius, www.krizesiveikimas.lt) budi psichikos sveikatos specialistai, su kuriais galite pasikonsultuoti atėję arba per Messenger ar Skype be išankstinės registracijos ir nemokamai. Į budinčius psichologus bus galima kreiptis darbo dienomis 16-20 val., šeštadieniais 12-16 val. Pagalba nusižudžiusių artimiesiems: savitarpio pagalbos grupė, dažniausiai užduodami klausimai, literatūra ir kita naudinga informacija puslapyje artimiems.lt Vaikų ir paauglių krizių intervencijjos skyrius. Veikia visą parą. (8-5) 275 75 64.

Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą