Savivaldybė atnaujino pirmą pastato aukštą: atidaroma kavinė

Prieš 1 metus 78

Vilniaus miesto savivaldybė gyventojams pristatys atnaujintą pirmą pastato aukštą. Į pristatymą kviečiami Šnipiškių gyventojai. Vilniečiai į savivaldybė galės užsukt ne tik esant reikalui, bet ir norint praleisti laisvalaikį.

,,Vilniaus savivaldybė kviečia Jus balandžio 5 d., 12 val., susitikti kavos pertraukai atsinaujinusioje Vilniaus savivaldybėje (Konstitucijos pr. 3) – pristatys 1-ojo aukšto transformacijas! Mūsų atviri langai, į aikštę bei gatvę integruotas, apželdintas pastatas bus atviras ieškantiems ir miesto paslaugų, ir laisvalaikio pramogų. Čia telpa visi ir viskas po vienu stogu – darbo ir poilsio, susitikimų ir žaidimų, Vilniaus ikoninių suvenyrų ir kavinės erdvės. Namai, kuriuose kvepia kava”, – rašoma savivaldybės kvietime.

Savivaldybė sieks parodyti, kad ji yra atvira gyventojams ir visada kviečia užsukti į svečius. Pirmas aukštas įrengtas būtent su ta mintimi – kad Vilnius taptų draugiškas ir atviras.

Atidarymo renginio metu Caffeine kavinės baristos vaišins specialia miesto skonių įkvėpta kava, gros muzika, LOCALS.lt pasiūlys gyventojams įsigyti suvenyrų.

Skaityti visą pranešimą