Savaitgalį pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis

Prieš 1 metus 118

Savaitgalį Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai pradėjo du ikiteisminius tyrimus dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Įtariamiesiems gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rugsėjo 10 d. Elektrėnų policijos pareigūnai Semeliškių sen., Daugirdiškių k., sustabdė automobilį „Audi“, kuriame buvo rastas lankstinukas su šviesios spalvos mase, plastikinis maišelis su šviesios spalvos milteliais ir švirkštas su rausvos spalvos skysčiu, o pas 40-ties metų amžiaus keleivę rasti trys lankstinukai su baltais milteliais. Įtariama, kad rastos medžiagos – narkotinės medžiagos.

Rugsėjo 11 d. Elektrėnuose, Šviesos g., sulaikytas 45-erių metų amžiaus vyras, turėjęs lankstinuką su, kaip įtariama, narkotine medžiaga. Atlikus kratą jo gyvenamojoje vietoje, buvo dar rasta tokių pačių medžiagų. Vyras į policijos rankas pateko po to, kai buvo gautas pranešimas dėl narkotinių medžiagų perdozavimo.

Elektrėnų policijos komisariate pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d. (Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų).

Vilniaus apskr. VPK inf.

Skaityti visą pranešimą