Saudo Arabijai prisistatęs Ronaldo nesikuklino: unikaliam žaidėjui – unikalus kontraktas

Prieš 1 metus 49

Futbolo legenda Cristiano Ronaldo prisistatė naujajame klube. Didžiausią kontraktą futbolo istorijoje gavęs portugalas pareiškė, kad į Saudo Arabiją atvyko siekti naujų rekordų.

37-erių metų C. Ronaldo pasirašė dvejų metų kontraktą su „Al Nassr“ klubu iš Saudo Arabijos. Portugalui pažadėtas įspūdingas 200 mln. eurų metinis atlyginimas.

🎥 || @Cristiano talks about how difficult the Saudi League 🇸🇦 pic.twitter.com/aeAuG7Zeu9

— AlNassr FC (@AlNassrFC_EN) January 3, 2023

Savo pirmoje spaudos konferencijoje kalbėjęs C. Ronaldo sakė, kad turėjo daugybę kitų pasiūlymų.

„Sulaukiau ne vieno pasiūlymo Europoje, taip pat Brazilijoje, Australijoje ir net Portugalijoje, tačiau jau buvau davęs savo žodį „Al Nassr“ klubui“, – pareiškė futbolininkas.

Paklaustas apie kontraktą, C. Ronaldo nesikuklino ir pareiškė, kad yra jo vertas.

„Tai unikalus kontraktas, nes aš pats esu unikalus žaidėjas. Pasiekiau keletą rekordų Europoje, tikiuosi, kad tai pavyks padaryti ir čia“, – kalbėjo puolėjas.

Futbolo žvaigždė pridūrė, kad į Europą rungtyniauti nebegrįš.

„Mano etapas Europoje yra baigtas. Laimėjau viską žaisdamas geriausiuose pasaulio klubuose. Džiaugiuosi prisijungdamas prie „Al Nassr“, žmonės net nežino, koks čia yra futbolo lygis. Mano karjera dar nesibaigia. Žinau, kad yra taip kalbančių žmonių, tačiau jie nieko nežino apie futbolą. Saudo Arabija turi konkurencingą lygą. Man nesvarbu, ką apie šį sprendimą kalba žmonės, aš juo džiaugiuosi“, – tęsė C. Ronaldo.

Po spaudos konferencijos C. Ronaldo pirmą kartą žengė ant „Al Nassr“ klubo stadiono vejos ir buvo sutiktas 25 tūkst. sirgalių minios.

Walks of the greatness 🐐💛 pic.twitter.com/7FzLZSchQ5

— AlNassr FC (@AlNassrFC_EN) January 3, 2023
Skaityti visą pranešimą