Š.Jasikevičius gyrė komandos naujoką: už jį daugiau nedirba net Jokubaitis

Prieš 1 metus 62

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Barselonos „Barcelona“ Eurolygos rungtynėse 96:84 nugalėjo Vitorijos „Baskonia“ krepšininkus.

Po susitikimo strategas nebuvo patenkintas gynyba.

„Norėjome kontroliuoti rungtynes per gynybą, tačiau tai nepavyko padaryti iki pat trečiojo kėlinio pabaigos. Puolime turėjome gerų momentų, tačiau gynyboje Vitorijos klubą sustabdyti buvo sunku“, – kalbėjo treneris.

Š.Jasikevičius pajuokavo, jog tokį žaidimo modelį jo ekipos krepšininkai galėjo perimti iš rungtynių tarp Madrido „Real“ ir Belgrado „Partizan“.

„Galbūt vaikinai matė šių dviejų komandų rungtynes ir užsikrėtė. Esu įsitikinęs, kad žiūrovai puikiai praleido laiką, bet ne aš. Viskas, ką buvo paruošę – nepasiteisino. Galiausiai jie stabtelėjo ir džiaugiuosi pergale“, – apibendrino treneris.

Geras rungtynes sužaidė Oscaras Da Silva, pelnęs 11 taškų ir surinko 13 naudingumo balų.

„Su Oskaru nuo pat pradžių prašiau daug kantrybės. Pasirašėme sutartį su žaidėju, kuris praėjusį sezoną pradėjo žaisdamas Liudvigsburgo komandoje. Tai labai didelis šuolis. Niekas nedirba daugiau už jį, net Jokubaitis. Treneris visada bus kantresnis su tokiais žmonėmis, nes mato kasdienį darbą. Jis turi atlikti Šmito vaidmenį, būti šiek tiek kitoks nei Mirotičius. Oskaras skiriasi nuo Vesely ir Kaliničiaus. Todėl jį ir pasirašėme. Taip pat todėl, kad galvojame apie ateitį“, – apie naujoką teigė Š.Jasikevičius.

„Ilgoji pertrauka“: įtakingiausi Lietuvos krepšinio asmenys – kaip dirba agentai, kas iš krepšininkų gali pasekti A.Sabonio pėdomis, Motiejūno galia ir Balčiūno noras visiems padėti

Skaityti visą pranešimą