Rusijos propagandistas tiesioginiame BBC eteryje pratrūko keiksmais

Prieš 11 mėnesius 66

Tiesioginio eterio fragmentu socialiniame tinkle „Telegram“ pasidalijo Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis.

Придворный кремлевский политолог Сергей Марков включился в эфир ВВС, но после вопроса о том, зачем Путин развязал войну против Украины, с ним произошло что-то странное… pic.twitter.com/cif3W1sfTa

— Денис Казанський (@den_kazansky) May 10, 2023

Vedėja pasakė S. Markovui, kad ukrainiečiai mano, jog Rusija pradėjo nesąžiningą karą su jų šalimi.

„Ne! Ne!“ – užprotestavo S. Markovas.

Paskui jo kamera transliuotas vaizdas pasidarė vertikalus, o pats politikas pliaukštelėjo delnais ir keikdamasis dingo iš eterio.

Vakare propagandistas savo emocionalumą teisino problemomis dėl kameros. Neva jis pagalvojo, kad kamera išsijungė. Pasiteisinimą S. Markovas parašė „Telegram“.

„BBC tiesioginio eterio metu dėl didelio interviu skaičiaus šiandien išseko [mano kameros] baterija. Tačiau paaiškėjo, kad kamera išsijungus ekranui veikė dar kelias sekundes“, – aiškino jis.

S. Markovas – Rusijos valstybės ir visuomenės veikėjas, diplomatas, politologas, penktojo šaukimo Valstybės Dūmos deputatas.

2007–2011 metais jis taip pat buvo Europos Tarybos Parlamentinės Asamblėjos narys, tris kadencijas – Rusijos Visuomenės rūmų narys, 2012 metais – Rusijos prezidento V. Putino patikėtinis.

Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą