„Riteriai“ atsisveikina su treneriu Glennu Stahliu

Prieš 2 metus 114

Lietuvos futbolo A lygoje sėkmingai sezoną padėjęs Vilniaus „Riterių“ klubas skelbia, kad išsiskiria su vyriausiuoju treneriu iš Švedijos Glennu Stahliu.

„Prieš šį sezoną į klubą pakviestas treneris iš Švedijos, prisidėjęs ir prie komandos komplektacijos, palieka „Riterius“, – skelbiama komandos pranešime.

„Svarbiausia, noriu padėkoti trenerių štabui, personalui ir žaidėjams už laiką kartu – buvo didžiausias malonumas dirbti su jais visais, mėgavausi kiekviena akimirka. Mano ir klubo prezidento sėkmingos pagrindinės komandos vizijos buvo skirtingos“, – vieną iš pagrindinių komandos palikimo priežasčių įvardijo Švedijos, Norvegijos ir Farerų salų įvairių klubų buvęs vyriausiasis treneris G. Stahlis.

Strategas pabrėžė, kad per itin trumpą laiką pavyko sukurti stiprų ryšį tarp visų kasdieniuose procesuose dalyvavusių žmonių.

„Viliuosi, kad visiems šiems šauniems žmonėms pavyks išlaikyti tą stiprybę ir keliauti toliau“, – nedaugžodžiavo G. Stahlis.

A lygos sezoną „Riteriai“ padėjo puikiai, panikdami išankstines prognozes. Komanda per 12 pirmenybių turų surinko 21 tašką ir žengia ketvirtoje vietoje, lenkdama tokias komandas kaip Marijampolės „Sūduvą“ ir „Kauno Žalgirį“.

Klubas pranešime neskelbia, nei kas bus naujasis komandos treneris, nei kas komandai vadovaus artimiausiu metu.

Klube trenerio asistentu dirba Vaidas Sabaliauskas, o Lietuvos futbolo legenda Edgaras Jankauskas užima puolėjų trenerio pareigas. E. Jankauskas 2014 m. dirbo vyriausiuoju šios komandos, tada dar besivadinusios „Trakais“ treneriu.

Artimiausias A lygos rungtynes „Riteriai“ žais gegužės 14 dieną, kai susitiks su Vilniaus „Žalgiriu“.

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt

Skaityti visą pranešimą