Remigijus Šimašius rengia išleistuves: pakviesti visi

Prieš 1 metus 78

Buvęs miesto meras Remigijus Šimašius paskutinę darbo dieną kviečia vilniečius į savo išleistuves. Taurei ar bokalui buvęs miesto vadovas kviečia į Basanavičiaus aikštę.

,,Aš ir mano komanda baigiam 8 metų darbo Vilniui etapą. Antradienį, paskutinę mūsų darbo dieną, norime pakviesti atsisveikinimo taurei ar bokalui į Basanavičiaus aikštę – vieną iš erdvių, kur pokyčiai labai ryškūs. Jokios programos – ateikite, pasikalbėkime, pakelkime po taurę už Vilnių, pabendraukime. Kviečiu visus – kas kūrė ir kuria miestą, su kuriais bendravome ir bendradarbiavome, kas padėjo, palaikė, dirbo kartu”, – rašoma kvietime.

Buvęs miesto vadovas kviečia ateiti pabendrauti ir smagiai praleisti laiką paskutinę jo vadovavimo miestui dieną. Vilniečiai kviečiami ateiti net blogomis oro sąlygomis – susitikimas atšaukiamas nebus, o nuo lietaus bus galima pasislėpti po kavinių terasų skėčiais.

Remigijus Šimašius nuo 2015 metų dvi kadencijas ėjo miesto pareigas. Mero poste jį pakeis buvęs miesto vicemeras, konservatorius Valdas Benkunskas. Jis mero pareigas pradės eiti nuo balandžio 26 dienos.

MadeinVilnius.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „Naujosios medijos grupės“ sutikimo neleidžiama.MadeinVilnius.lt

Matai naujieną? Nutiko įdomus dalykas ar nori su visais pasidalinti savo istorija? Filmuok, komentuok ir kelk vaizdo įrašus į išmaniąją programėlę „Once in Vilnius“. Kiekvienas toks kadras pretenduoja tapti filmo apie Vilnių dalimi.



Skaityti visą pranešimą