Reguliaraus alyvavimo nauda jūsų medžio grindims

Prieš 1 mėnesį 92

Nepaisant to, kad medinės grindys atrodo puikiai ir dažnai papildo interjerą savo grožiu, medį būtina reguliariai prižiūrėti. Grindys yra nuolat veikiamos ne tik trinties, tačiau ir drėgmės, o taip pat ir saulės spindulių. Labai svarbu jas tinkamai apsaugoti. Patogiausia tai daryti – naudojant alyvą, kurios reguliarus užtepimas suteikia didelę naudą. Apžvelkime kokią.

1.   Apsaugo nuo nusidėvėjimo

Kaip jau minėjome, ant grindų nuolat vaikštome, vyksta veiksmas. Laikui bėgant paviršiai gali būti pažeisti. Naudojant specialią alyvą sukuriamas apsauginis barjeras, padedantis sumažinti kasdienio nusidėvėjimo poveikį. Paviršius taip nesibraižo.

2.  Nepažeidžia drėgmė

Medis bijo drėgmės. Jeigu ji prasiskverbia po paviršiumi, lentos gali pūti, įtrūkti ir atsiranda kitų pažeidimų (deformacijų, išbrinkimų...). Alyva padengia paviršių vandeniui atspariu barjeru, kuris neleidžia drėgmei prasiskverbti į medieną ir užtikrina jos patvarumą bei ilgaamžiškumą.

3.   Nėra kenksminga jums

Daugelis mediniams paviršiams skirtų aliejinių priemonių gaminamos iš natūralių ingredientų ir yra ekologiškos. Naudodami mažai lakiųjų organinių junginių turinčią alyvą medienai, galite apsaugoti savo laiptus ir kartu sumažinti poveikį aplinkai. Tokią alyvą visada rasite - https://osmo.lt/.

4.   Gražiau atrodo

Alyva ne tik padengia medžio paviršių, tačiau prasiskverbia giliau. Tai leidžia priemonei išryškinti natūralų medienos grožį, tekstūrą, raštą, spalvą. Net ir senesnės, tačiau alyvuotos grindys atrodys puikiai.

 
Skaityti visą pranešimą