„Real“ pateikė saugumo užtikrinimo sąrašą „Partizan“ klubui

Prieš 1 metus 65

Madrido „Real“ klubas itin baiminasi dėl savo saugumo Belgrade, todėl „Partizan“ komandai pateikė saugumo užtikrinimo prašymų sąrašą.

Skelbiama, kad „Real“ nori tiesiogiai įsėsti į autobusą vos išlipę iš lėktuvo ir taip keliauti iškart į viešbutį. Norima išvengti ėjimo pro oro uosto atvykimo vartus.

„Real“ pageidauja policijos palydos kiekviename žingsnyje. Taip pat apsaugos 24 valandas per parą aplink viešbutį, kur komanda apsistos.

Reikalaujama ir sustiprinti „Štark“ arenos apsaugą, kur šalia komandos atsarginių suolo būtų išsirikiavusi apsaugos darbuotojų eilė.

Krepsinis.net primena, kad „Real“ tokios apsaugos reikia po to, kai  antrajame Eurolygos ketvirtfinalio mače įvyko masinės muštynės. Po jų Eurolyga Guershonui Yabuselui, kuris per petį sviedė Dante Exumą, paskyrė 5 rungtynių suspendavimą, Kevinas Punteris turės praleisti 2 mačus, o Gabrielis Deckas ir Matthiasas Lessortas – po 1.

Trečiasis serijos susitikimas Belgrade bus žaidžiamas antradienį.

Real Madrid's security demands in Belgrade:

* Bus transportation from air zone, without passing through the terminal.
* Police escort in all movements.
* 24/7 surveillance around the hotel.
* Reinforce the dispositive of security in Stark Arena.

Full details on @WallaSport➡️ pic.twitter.com/gSNGXvHqcr

— Arale Weisberg (@Aralos10) April 30, 2023

„Ilgoji pertrauka“: skeptiškai sutiktas „Wolves“ pirkinys, tragiškas „Šiaulių“ sezonas, „CBet“ ir „Juventus“ buksavimo priežastys ir tendencingas galimas Prienų iškritimas

Skaityti visą pranešimą