R.Kurtinaitis prieš dar vieną lemiamą kovą: nežinome varžovų sudėties ir neturime jokio įrašo

Prieš 1 metus 88

Alytaus „Wolves“ komanda įveikė pirmąjį atrankos į FIBA Europos taurę etapą. Buvo nugalėta Salonikų „Aris“ ekipa, o dabar Rimo Kurtinaičio auklėtinių kelyje – Samokovo „Rilski Sportist“ klubas.

„Sunkiai įsitraukėme į rungtynes, nesilaikėme plano, bet gerai, kad susikaupėme, kaip ir prieš Kėdainius, užbaigėme solidžiai. Esu patenkintas gynyba, organizacija puolime, keli žaidėjai gali patys kurti – man tai svarbu. Žaidėme solidžiai ir be jokių klausimų užbaigėme mačą“, – sakė R.Kurtinaitis.

– Beručka sulaukė jūsų pasitikėjimo, kaip vertinate jį?

– Visus vertinu vienodai. Visi mūsų komandai svarbūs. Priklauso nuo varžovų, naudoju žaidėją ar ne. Arnu tikiu vien dėl to, kad jį pasirašėme. Jis nenuvylė, svarbiu metu įmetė ir neblogai gynėsi.

– Laukia susitikimas su šeimininkais, ką galite pasakyti apie juos?

– Nelabai ką, nes neturime jokio įrašo. Turime rytojaus dieną, bandysime surinkti informaciją. Iš bendro išsilavinimo žinau, kad bulgarai – aktyvūs, agresyvūs, gali kurti. Kol kas neradome net jų sudėties, jos nėra net pas FIBA. Mes turime savo gynybinius principus, žinome, ką norime nuveikti puolime. Jei negausime medžiagos, žvalgybą darysime rungtynių metu, matysime, kur jų silpnos vietos. Turėsime 3 kėlinius tam išnaudoti.

„Ilgoji pertrauka“: privačios treniruotės su Milakniu, natūralizuota žaidėja Lietuvos moterų rinktinei, naujas 3x3 treneris ir „Ryto“ paieškos

Skaityti visą pranešimą