Prieš mūšį su čekais – bėdos Lietuvos rinktinėje: iš Varšuvos teko grįžti autobusu

Prieš 1 metus 80

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė prieš mūšį su Čekija susidūrė su netikėtomis problemomis.

Penktadienį Bulgarijoje pasaulio čempionato atrankos rungtynes žaidę Kazio Maksvyčio auklėtiniai į Lietuvą grįžo autobusu. Mūsiškiai pavėlavo į jungiamąjį skrydį iš Varšuvos į Vilnių, todėl iš Lenkijos sostinės į Klaipėdą buvo priversti vykti autobusu.

Po bene parą trukusios kelionės iš Bulgarijos, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė jau šį vakarą Klaipėdoje susitiks su...

Posted by LTU Basketball on 2022 m. liepos 4 d., pirmadienis

„Kelionė neplanuotai gavosi sunki, kadangi vėlavo lėktuvo skrydžiai – pavėlavome į skrydį iš Varšuvos į Vilnių. Oro linijos siūlė skrydį tik kitą dieną, tad reikėjo pratęsti savo kelionę ir grįžti iš Varšuvos į Lietuvą autobusu. Kadangi žaidžiame Klaipėdoje, tai dar praradome porą valandų“, – komentavo K. Maksvytis.

Lietuvos rinktinės vedlys tikisi, kad žaidėjams užteks energijos šio vakaro rungtynėse su čekais, kurios Klaipėdos „Švyturio“ arenoje prasidės 19:30 val.

„Kelionė gavosi sunki, bet kiek teko girdėti, Klaipėda išpirko praktiškai visus bilietus. Bus smagu žaisti, žinau, kokia čia būna gera atmosfera. Spėjome pasitreniruoti, manau, kad būsime pasiruošę“, – teigė K. Maksvytis.

Čekijos rinktinei padės didžiausia šalies krepšinio žvaigždė – NBA rungtyniavęs Tomašas Satoransky.

„Šešta vieta pasaulio čempionate reiškia daug. Kažkoks jų pranašumas tas, kad jie kartu žaidžia ne vienerius metus, o mes buriame naują rinktinę. Šį kartą pavyko visai neblogai. Mūsų vyrai bus pasiruošę kautis dėl pergalės“, – pridūrė strategas.

Lietuvos rinktinė pasaulio čempionato atrankoje kol kas žygiuoja be klaidų – penkios pergalės iš tiek pat galimų.

Skaityti visą pranešimą